Vaš partner za vaše pogodbe na področju leasinga premičnin v srednji in vzhodni Evropi.

Povezani. Izkušeni. Vsestranski.

Disclaimer

Izjava o uporabi spletnega mesta VANTAGE LEASING

Dobrodošli na spletnem mestu Vantage Leasing d.o.o.

VANTAGE LEASING redno preverja in ažurira informacije na svojih spletnih straneh. Kljub vsemu pa so podatki na spletnem naslovu www.vantageleasing.si zgolj informativne narave, zato družba ne prevzema odgovornosti za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Prav tako VANTAGE LEASING ne odgovarja za vsebino in obliko podatkov spletnih strani, do katerih se vstopa preko povezav, ki niso last VANTAGE LEASING. Vzpostavitev povezav na tovrstne strani je na lastno odgovornost.

Spletne strani VANTAGE LEASING niso nadomestilo za individualno naložbeno ali kakršnokoli drugo svetovanje. Vsi objavljeni podatki na spletnem mestu www.vantageleasing.si so zgolj informativne narave.

Spletno mesto www.vantageleasing.si je intelektualna lastnina Vantage Leasing, d.o.o. oz. VB Leasing Int. Holding GmbH. Prepovedano je javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje le-tega brez pisnega soglasja VANTAGE LEASING. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu www.vantageleasing.si. Prav tako je kazniv vsak poskus nepooblaščenega dostopanja mimo spletnih strani do kakršnihkoli drugih vsebin v okviru informacijskega sistema VANTAGE LEASING.